naisa

PRVENSTVO OTVORENO POBEDOM U GOSTIMA!





Rukometašice Naise pobedom su startovale u novoj sezoni Super lige! Trener Svetislav Jovanović, znatno izmenjeni tim u odnosu na prošlu sezonu, uspeo je da “našpanuje” da već od starta prvenstva počne da pobeđuje. Rukometašice Naise koje su i prošle godine činile kostur tima - Marija Filipović, Katarina Radović i Katarina Tanasković, ako je suditi po prvoj utakmici, u Katarini Bojičić, Simoni Stojanovskoj,  Nađi Pejović, a pogotovo Anastasiji Čogurić dobile su vredna pojačanja.

Ova potonja blistala je na golu i sa pravom je proglašena za igračicu utakmice. Trener Svetislav Jovanović, po običaju, nije želeo da izdvaja igračice.

-Za start prvenstva sve je izgledalo sasvim solidno. Malo smo se mučili u fazi napada, ali se nadam da ćemo biti sve bolji kako prvenstvo bude odmicalo. Čestitam devojkama na zalaganju i pobedi!-rekao je posle utakmice strateg Nišlijki.

Najefikasnije u taboru Naise  bile su kapitenka Marija Filipović sa 6 i Katarina Bojičić i Nađa Pejović sa po 5 pogodaka.

U narednom kolu, idućeg vikenda, pred domaćim navijačima ekipa Naise dočekuju tim Mladosti.

Zaječar 1949 - ŽRK Naisa  19-24 (10-13)

Zaječar, Hala “Timok”. Gledalaca: 500. Sudije: Pantić A, Anđušić I. Sedmerci: Zaječar 6 (2),  Naisa 6 (3). Isključenja: Zaječar 6 minuta, Naisa 8 minuta.

ZAJEČAR: Terzić 6, Milojević, Belić 2, Ilić, Knežević 1, Milovanović, Ivanić, Nikolić 4, Veljković 4, Stamenić 2, Redžeplar, Bogdanović, Milošević, J.Stanković, Stevanović, S.Stanković.

NAISA: Čogurić, Radović 2, Karalić, Filipović 6, Stefanović, Zdravković, Tanasković 3, Bojičić 5, Nikolić 2, M.Petković, T.Petković, Stamenković, Ivanović, Bogdanović, Stojanovska 1, Pejović 5.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam