naisa

NOVE SNAGE ZA NOVE USPEHE!





Ženski rukometni klub Naisa predstojeće prvenstvo dočekuje sa izmenjenim igračkim kadrom, ali I sa novom Upravom kluba! Skupština kluba jednoglasno je, nakon što se Lazar Nenadov povukao, za predsednika Naise izabrala Miloša Stojanovića, uglednog niškog priovrednika, vlasnika kompanije “Elektroluks”.

U narednom period funkciju potpredsednika obavljaće Nikola Nešić, inače regionalni menadžer Milšpeda, dok će se u Upravi kluba, u svojstvu članova, naći I Nenad Radišić, iz Impexauta, Milan Stošić vlasnik hotela “Ideolux”, kao I Vladimir Bošković, diplomirani ekonomista.

Skupštinom kluba ubuduće će predsedavati Stefan Ivetić.

Novim sastavom Uprave Naise izuzetno je zadovoljan I gradski većnik za omladinu I sport Branislav Kačar, koji je prisustvovao zasedanju.

-“Najpre da se zahvalim prethodnom rukovodstvu koje je obavilo veliki posao u stabilizaciji kluba. Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da Naisa finansijski najbolje stoji od svih klubova u Nišu. Situacija nije sjajna, ali je najbolja od svih…Klub je sačuvan I stabilizovan I siguran sam da će novo rukovodstvo napraviti dobar uspeh. Ja im od srca želim sve najbolje!”-poručio je većnik Kačar.

Novi predsednik Miloš Stojanović nije želeo puno da govori, ali je rekao da ima obećanje grada da će već za narednu godinu imati “pojačan” budžet.

-“Akcenat ćemo u narednom period staviti na jačanju sponzorskog pula. Smatram da klub renomea Naise to I zaslužuje. Uz adekvatnu podršku grada I prijatelja kluba očekujem da dugove “ispeglamo” do kraja godine. U takmičarskom smislu cilj je plej of, a da se do kraja februara, u dogovoru sa trenerom, adekvatno I pojačamo”, rekao je u prvom obraćanju novi predsednik Naise.

       Sezona u Super ligi  startuje 6.oktobra kada Naisa gostuje u Zaječaru istoimenoj ekipi.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam