naisa

NAISA FURIOZNO OTVORILA SERIJU ZA TREĆE MESTO





Rukometašice Naise odigrale su odličan meč I ubedljivo savladale ekipu Medicinara u prvom meču doigravanja za treće mesto.

Ekipa Naise je od samog starta zaigrala silovito, stekla rezultatsku prednost tako da je trener Svetislav Jovanović u većem delu susreta na parketu imao igračice koje inače imaju manju minutažu.

Veću minutažu dobila je I golmanka Jovana Stranjanac I u potpunosti je iskoristila…Odbranila je čak 4 sedmerca I proglašena je za igrača utakmice.

Naisa je već u prvom meču pokazala da je kvalitetnija ekipa od Medicinara. Šapčanke su pružile onoliko koliko mogu, a šansu će tražiti u nekom od narednih mečeva.

 

Treće mesto osvojiće ekipa koja prva stigne do tri pobede. Druga utakmica igra se već u nedelju 29.aprila u sali OŠ “Dušan Radović” od 18.30 sati , dok je treći meč na programu u isto vreme, samo dan kasnije, u ponedeljak 30.aprila u hali “Čair”.

Sala OŠ “Dušan Radović”. Gledalaca: 300. Sudije: B.Blagojević, B.Đokić.Sedmerci: Naisa 1 (1),  Medicinar 9 (4). Isključenja:  Naisa  6 minuta, Medicinar 2 minuta.

NAISA: Stranjanac, Karić, Ivanović, Nikolić 3, Milojević 3, Karalić 2, Žarković 8, Đoković 4 , Stefanović 4 , Radović , Simić 5,  Petković 1 , Miličić 3, Tanasković 4 , Filipović 3, Tatar 2.

MEDICINAR: Stanisavljević 1, Stojiljković 3, Vragolić 3, Milošević, Ćubela 4, Perić, Ručnov 5, Mijailović, Stamenić 7, Vidić, Glišić, Spasojević 1, Prelević 5.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam