naisa

PRVA POBEDA NAISE U 2.KOLU PLEJ OFA PROTIV JAGODINE





Iako su samim ulaskom u plej-of, gde se nalaze najbolje 4 ekipe u Srbiji, ispunile cilj i obezbedile plasman u Evropu, rukometašice niške Naise bore se u svakoj utakmici, pa su zabeležile i prvu pobedu, nad Jagodinom u Nišu, rezultatom 32:28.

Ubedljivo najbolja igračica na meču bila je rukometašica Jagodine Jelena Gojković sa 13 golova, dok su u niškom timu najefikasnije bile Katarina Tanasković i Marija Filipović sa po 7 pogodaka.

Utakmicu su bolje otvorile gošće i, zahvaljujući Gojkovićevoj, povele sa 4:1. Ipak, Nišlijke su se brzo oporavile, izjednačile, a onda i povele, za razliku od Jagodinki koje su tu stale.

Pred kraj meča domaće igračice su imale vođstvo od 8 golova, što je bio znak za trenera Svetislava Jovanovića da šansu pruži mlađim igračicama, što su rukometašice Jagodine iskoristile da smanje zaostatak.

U sledećem kolu Naisa će igrati protiv lidera, šabačkog Medicinara.

Plej-of, 2. kolo: Naisa – Jagodina 32:28 (18:15)

Hala: Duško Radović, Niš

Sudije: Kovač i Milosavljević

Sedmerci: Naisa 3 (3), Jagodina 4 (4)

Isključenja: Naisa 4 minuta, Jagodina 6 minuta

Naisa: Popović, Jevtović, Nikolić, Stojiljković, Karalić, S. Stamenković, Radović 5 (2), Milojević 4, J. Zdravković, Mitrović, T. Zdravković 2, Belić 6, Veličković 1 (1), Tanasković 7, Filipović 7, Tatar

Jagodina: Rajković, Stranjanac, Bogdanović, Radosavljević, Trbović 1, B. Šaronjić 1, Milovanović, Cvijić 7 (2), Zečević, E. Šaronjić 1, Glišović 2 (1), Veljković 2, Gojković 13 (1), Adega, Radić, Čavlović 1

Novo pravilo je da igračice koje su proglašene za najbolje na utakmici dobiju nagradu . U gostujućem timu trener Svetislav Jovanović proglasio je Jelenu Gojković, dok u domaćem timu najbolja po mišljenju trenera Jagodine je bila Katarina Tanasković. Pehare za najbolje igračicama su nagrade uručile Violeta Đorđević  i Tatjana Ranđelović članice UO Naise



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam