naisa

PROTIV POZNANICA ZA POZNATI CILJ





U Naisi se lakše diše. Nakon ubedljive pobede protiv Voždovca izabranice trenera Svetislava Jovanovića spremaju se da pobedama u preostala dva kola pošalju jasnu poruku konkurentima za titulu šampiona. Naisa je ponovo na uzlaznoj putanji, problemi se rešavaju, a atmosfera na treningu nagoveštava bolje dane. U susretu sa Voždovcem funkcionisale su sve linije tima, a onu bekovsku predvodile su Sanja Simić i Suzana Miličić. One najavljuju još bolje igre i sigurnu pobedu protiv ekipe Bora koju izuzetno dobro poznaju.

 

Mišljenje devojaka deli i šef Stručnog štaba Svetislav Jovanović, koji ponavlja da se odavno znaju ciljevi u ovoj sezoni.

Atmosfera u timu jeste na visokom nivou, a Tatjana Ranđelović, iz Uprave kluba, nekada vrsni čuvar mreže, najavljuje i sve bolji učinak golmana...Prva naredna prilika je utakmica se ekipom Bora koja se igra u subotu 31.03.2018.godine u 20.30 sati u sali OŠ „Dušan Radović“. Ulaz je slobodan.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam