naisa

NAISA RUTINSKI ZA VRH TABELE





Rukometašice Naise rutinski su savladali poslednjeplasiranu ekipu Sloge iz Petrovca na Mlavi sa 47-15. Pored razlike u kvalitetu, gošće su bile hendikepirane jer su na terenu bile i u brojčanom zaostatku. Zbog isteka licenci, kako je obrazložio delegat, svega njih pet imalo je pravo nastupa. U neravnopravnoj borbi, trener domaćih Svetislav Jovanović  ukazao je šansu svim igračicama. Najefikasnija je bila kapitenka Marija Filipović, koja je proglašena i za igračicu utakmice. Anastazija Đoković je postigla 9, a Aleksandra Stefanović 8 golova. Standardno dobra bila je i Milena Milojević.

Trener Naise Svetislav Jovanović izrazio je žaljenje što gošće nisu bile kompletne.

Naisa je preuzela prvo mesto na tabeli, a u  narednom kolu  gostuje Voždovcu.

 

 

Hala “Čair”. Gledalaca: 150. Sudije: I.Nikolić, D.Cvetković (Leskovac).Sedmerci: Naisa 1 (1). Sloga 2 (1). Isključenja:  Naisa  8 minuta, Sloga 2 minuta.

NAISA: Stranjanac, Karić, Nikolić 1, Milojević 5, Karalić 1, Žarković, Đoković  , Stefanović 8,  Radović 1, Simić 1,  Petković 3, Miličić 1, Tanasković 3, Filipović 10, Tatar 4.

SLOGA (PM): Stojanović, Končar 6, Dragomirović 1, Vranić 5, Dabović 3.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam