naisa

Ubedljiva pobeda protiv Medicinara za prvo mesto u Super ligi





Ekipa Naise je u svim elementima rukometne igre nadigrala do ovog kola vodeću ekipu Medicinara i zasluženo slavila sa 39:32. Na taj način Nišlijke su zasele na čelo tabele, jer su u prvom delu prvenstva jedini poraz  doživele od Šapčanki ali sa 4 gola razlike. Najefikasnija u niškom timu bila je Tamara Žarković koja je postigla 14 golova, a za maestralnu igru proglašena je igračicom utakmice.

Sjajnu podršku Tamara je imala od saigračica, a pogotovo su odskočile kapitenka Marija Filipović  i povremena reprezentativka Anastazija Đoković, koja je višak pravila kad god je htela. Ekipom je sa klupe sjajno komandovao Svetislav Jovanović.

Pobeda jako bitna za podizanje samopouzdanja pred finiš prvenstva i plej-of. U narednom kolu Naisa gostuje ekipi Jagodine i to je prilika za revanš za prošlonedeljni poraz u kupu.

ŽRK Naisa- ŽRK Medicinar 39:32 (19:16)

Niš, hala “Čair”. Gledalaca: 400. Sudije: Ivan Mošorinski (Novi Sad), Aleksandar Pandžić (Zrenjanin). Sedmerci: Naisa 5 (5), Medicinar 6(4). Isključenja: Naisa 14, Medicinar 8 minuta.

NAISA: Stranjanac , Karić , Nikolić , Milojević 2, Karalić, Žarković 13, Đoković 4 , Stefanović , Radović 4, Simić 4, Ivanović,  Petković , Miličić , Tanasković 2 , Filipović 7, Tatar 3.

MEDICINAR: Perić, Vragolić, Stamenić 5, Milošević, Ćubela 7, Stanisavljević, Mijailović, Radović 11, Ručnov, Glišić, Šobić, Prelević 6, Kažić, Stojiljković 3.

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam