naisa

PETA POBEDA U NIZU RUKOMETAŠICA NAISE





Peta pobeda u nizu Naise protiv ekipe Radničkog iz Kragujevca.

Rukometašice Radničkog ni ovoga puta nisu uspele da pruže jači otpor Naisi , koja je od samog početka meča u Kragujevcu zaigrala dobro i na kraju slavila sa 32:22, učvrstivši se na 3. poziciji.

U strelce se u gostujućem timu upisalo 10 igračica, a izdvojile su se Katarina Radović sa 7 i Dea Aleksić sa 6 pogodaka. Kragujevčanke su mnogo ravnomernije dobijale šanse, pa su Sandra Radović, Jovana Stojiljković i Katarina Stepanović po 4 puta tresle protivničku mrežu.

Nišlijke su povele već na početku, ali domaće igračice su dobile nalet snage i u 3 minuta uspele da naprave seriju za izjednačenje od 7:7. Međutim, to je bilo sve što su mogle jer su gošće krenule da pogađaju sa svih pozicija i na poluvreme otišle sa +5.

Posle povratka sa pauze niške rukometašice su bile neuzastavljive i prednost povećale na nedostižnih 12 golova. Trenera Svetislava Jovanović je dao šansu i igračicama sa manjom minutažom, koje su se dobro pokazale i sigurno privele utakmicu kraju.

Do kraja regularnog dela prvenstva su ostala još 4 kola, a Naisi je potrebna još jedna pobeda da osigura mesto u plej-ofu. U sledećem kolu će imati težak zadatak jer će ugostiti Bekament iz Aranđelovca koji je na 2. mestu i ima odličnu sezonu.

RADNIČKI – NAISA 22:32 (12:17)

Hala: SC “Jezero”, Kragujevac

Sudije: Vanja Antić i Jelena Jakoviljević

Isključenja: Radnički 6, Naisa 4 minuta

Sedmerci: Radnički 4 (7) Naisa 4 (6)

Radnički: Ćosić, Petrović 3, Todorović 3 (3), Jelesijević, Radović 4, Ležaja, Lukić 1, Stajković, Kojić, Stoiljković 4 (1), Stepanović 4, Kulić 1, Lojpur 2, Janković

Naisa: Nikolić 1, Stoiljković, Milojević 2, Karalić, T. Petković 1, Stefanović, Radović 7 (3), Aleksić 6 (1), M. Petković, J. Zdravković 1, Mitrović, T. Zdravković 5, Tanasković 5, Filipović 2, Tatar 2, Popović.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam