naisa

Naisa nastavila pobednički niz





Rukometašice Naise nastavile su pobedničku seriju u Super ligi pobedom nad neugodnim Juniorom 30:28.

Polovinom prvog poluvremena Marijana Karić, nakon prvih 15 minuta bez ozbiljnijeg učinka,   imala je nekoliko uspešnih uzastopnih intervencija, što je ekipi dalo  potrebno samopouzdanje. Naisa je u tom periodu igre zaigrala čvrsto u odbrani i brzim kontrama se rezultatski odlepila  na 12:8, za vođstvo na poluvremenu sa 6 golova razčlike 19:13.

U drugom poluvremenu došlo je do pada koncentracije, “mašeni” su čisti ziceri, a dobre odbrane gostujuće golmanke Tamare Jelić dovele su Junior na samo gol zaostatka, ali je Naisa uspela da rutinski meč privede kraju i slavi protiv tradicionalno neugodnog rivala sa 30:28.

Pobedom je bio zadovoljan i trener Svetislav Jovanović, ali nije bio zadovoljan pristupom igri.

Najvažnije je da je Naisa zabeležila  pobedu I uknjižila dva nova boda. U zgusnutom rasporedu naredni rival je ekipa Jagodine, u okviru finala kupa Regiona Istočne Srbije RSS-a.

Kup utakmica sa Jagodinom igra se u sredu, 28.februara u 19.30 sati u hali “Čair”, a već narednog vikenda u derbiju prvenstva u Niš stiže vodeći Medicinar iz Šapca.

 

ŽRK Naisa- RK Junior 30:28 (19:13)

Niš, hala “Čair”. Gledalaca: 250. Sudije: Igor Nikolić  (Leskovac), Dušan Cvetković   (Leskovac). Sedmerci: Naisa 10 (8), Junior 5(5). Isključenja: Naisa 4, Junior 6 minuta.

NAISA: Stranjanac , Karić , Nikolić , Milojević 4, Karalić, Žarković 6, Đoković 7 , Stefanović , Radović 5, Simić 2, Ivanović,  Petković , Miličić , Stamenković , Filipović 2, Tatar 4.

JUNIOR: Jelić, Đurković 7, Stanojević, Veličković 5, Bojić 2, Kužet, Bulatović 3, Đorović, Klicov, Potkonjak, Ristić, Pušonja, Bogunović 6, Stošić 5.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam