naisa

Utakmica sa Juniorom za nastavak pobedničkog niza





Rukometašice Naise pripremaju se da  “overe“ pobedu protiv Bekamenta u gostima. Protivnik narednog vikenda je ekipa Juniora iz Beograda koja je u proteklom periodu itekako zadala muke Nišlijkama. Zbog toga trener Naise Svetislav Jovanović poziva na mobilnost i neće eksperimentisati sa kombinovanjem tima bez obzira na zgusnut raspored i pre i posle utakmice sa Juniorom.

 

Naisa ni u utakmici sa Juniorom neće biti kompletna, jer Katarina Tanasković ponovo zbog povrede neće biti u timu. Pored nje još ima „rovitih“ igračica, ali je mišljenje Milene Milojević da njene saigračice koje budu igrale imaju kvalitet da utakmicu reše u svoju korist.

I Milena Milojević i Andrijana Tatar podižu polako formu i pružaju sve bolje partije na mestu pivota, a osetniji učinak očekuje se i od mladeTeodore Petković, koja će u duelu sa beograđankama dobiti pristojnu minutažu.

 

Sigurnu pobedu u duelu sa Juniorom očekuje i Slobodan Dimitrijević, tehnički rukovodilac. „Tehniko“ Naise odaje priznanje rukometašicama na uloženom trudu u prethodnih 10-ak dana.

 

Popularni Grga pozvao je ljubitelje rukometa da dođu u halu „Čair“ u što većem broju i pomognu Naisi da nastavi pobednički niz u trci za što boljom pozicijom pred plej of. Utakmica sa Juniorom igra se u subotu 24.februara od 18,30 sati , a ulaz je slobodan.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam