naisa

Naisa startovala "mršavim" bodom (VIDEO)





Rukometašice Naise na startu drugog dela prvenstva Super lige Srbije odigrale su daleko  ispod svojih mogućnosti i u utakmici sa  Kikindom odigrale samo nerešeno 28-28 (15-18). I pored lošijeg izdanja u svim fazama igre, Nišlijke su imale sijaset prilika da preokrenu rezultat i dodju do pobede, ali im se jednostavno nije dalo. U odlučujućim trenucima lopta jednostavno nije htela u gol, mašeni su i čisti „ziceri“ i sedmerci.

Od samog starta Naisa je odigrala ispod svojih mogućnosti, a pored činjenice da je osvojen makar bod, dobra strana je i što je opomena stigla na vreme.

 Za igrača utakmice, sasvim zasluženo proglašena je jedna-Nišlijka!  Selena Aleksić, golmanka Kikinde, rodjena je Nišlijka.

Niške rukometašice tako, nisu slavno započele kalendarsku godinu, ali ako je za utehu, Nišlijke od ovoga mogu samo bolje! U utorak ih očekuje Kup utakmica sa ekipom Žitorađe, a već narednog vikenda očekuje ih dvomeč u Holandiji u Čelendž kupu.

 

ŽRK Naisa- ŽORK Kikinda 28-28 (15-18)

Niš, sala OŠ “Dušan Radović”. Gledalaca: 500. Sudije: Vanja Antić (Beograd), Jelena Jakovljević  (Jakovo). Sedmerci: Naisa 8 (5), Mladost 1(0). Isključenja: Naisa 4, Mladost 10 minuta.

NAISA: Stranjanac , Karić , Nikolić , Milojević 2, Karalić, Žarković 9, Đoković 6 , Stefanović , Radović 3, Simić 1, Ivanović,  Petković , Miličić , Tanasković , Filipović 4, Tatar 3.

KIKINDA: Aleksić , Peić 2, Žižić 6, Radaković, Ardala 11, Ristić 2, Sivčev 2, Stepanović, Jovičin 3, Kovačić 2, Djukićin.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam