naisa

Gust raspored Naise na startu, ali i jasni ciljevi

Ženski rukometni klub „Naisa“ nastavak Superlige Srbije dočekuje sa najvišim ambicijama. Šef Stručnog štaba Svetislav Jovanović, najavio je na konferenciji za novinare da je cilj da se u plej of krene sa čelne pozicije.  Trener  Nišlijki smatra da Naisa po kvalitetu ne zaostaje za Medicinarom i Bekamentom, ali da je prednost njegovog tima dugačka klupa i činjenica da Naisa igra moderan rukomet, svih 60 minuta u visokom ritmu.

 

Duga pauza iskorišćena je na pravi način-najpre za osvežavanje ekipe, dok je u drugom delu priprema   akcenat stavljen na taktici. Posebno raduje činjenica da će za start drugog dela prvenstva biti spremna i Tamara Žarković, dugo povredjeno desno krilo Naise.

 

Na raspolaganje treneru Jovanoviću stavila se i Sanja Simić, koja će pojačati i svežiti bekovsku liniju Nišlijki. Sanja se oporavila od povrede i sa nestrpljenjem očekuje da krenu takmičarske utakmice.

 

Pred Naisom je pakleni februar, jer odmah nakon premijernog susreta sa ekipom Kikinde, već u utorak sledi meč u Kupu Srbije sa ekipom Žitoradje, pa već narednog vikenda dvomeč u Holandiji sa Virto Kvintusom u Čelendž kupu. Ekipa jeste spremna za izazove, a uspešnu sezonu očekuje i Slobodan Dimitrijević, tehnički rukovodilac Naise.

 

Ambiciozna uprava, na čelu sa predsednikom Lazarom Nenadovim, obezbedila je sve uslove za nesmetan rad, a u dogovoru sa šefom Stručnog štaba ekipa je solidno i na vreme popunjena na svim pozicijama, pa su i očekivanja najviša moguća.

 

Naisa sezonu u Super ligi Srbije nastavlja u subotu, u 18.30 u Sali OŠ „Dušan Radović“ kada se sastaje sa ekipom Kikinde. Već u utorak u 19.30 sledi meč u kupu sa ekipom Žitoradje, koji se takodje igra u sali OŠ „Dušan Radović“.Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam