naisa

Poslednje gostovanje u 2017. godini





Rukometašice Naise u subotu odlaze na poslednje takmičarsko gostovanje u 2017. godini. Susret sa Borom trebalo bi da je početak jedne više nego paklene nedelje, koja će se idućeg petka i subote završiti dvomečom sa Makabijem u šesnaestini finala Čelendž kupa, a Nišlijkama pre toga vrlo verovatno predstoji i susret sa Mladošću iz Nove Pazove u poslednjem jesenjem kolu Superlige. Pa, ko izdrži-pričaće!

-Ne znamo još kada će se igrati protiv Mladosti. Ni našu poslednju ponudu da nam gostuju u utorak oni nisu prihvatili, traže da to bude u sredu, pa će konačnu odluku doneti rukovodstvo lige, a mi ćemo morati da je ispoštujemo, koliko god nam to prenaporno bilo-istakao je Svetislav Jovanović, trener Naise.

Ipak, trenutno je u fokusu Bor, ekipa iz donjeg dela tabele, koju je Naisa savladala tri puta sa ukupno 36 golova razlike u pripremnom periodu, što Nišlijkama daje ulogu velikog favorita, ali mnogo je opomena bilo u prethodnom periodu da se protivik ne sme olako shvatiti. Od loših partija Naise protiv Sloge i Voždovca, do kikseva njenih glavnih konkurenata u prošlom kolu.

-Te pripremne utakmice nisu merilo. Bor sada igra mnogo bolje, posebno kada je domaćin, jer publika je važan faktor u njihovoj dvorani. S druge strane, naša igra u prethodna dva kola ni na šta nije ličila. Izgubili smo svoju prepoznatljivost, posebno u odbrani, onu čvrstinu koja nas je krasila u uvodnom delu sezone, pa smo početkom nedelje održali ozbiljan sastanak sa rukometašicama, u prisustvu čelnika kluba. Idemo na pobedu, bez daljeg, vraća nam se Katarina Radović, mada ćemo ponovo biti oslabljeni neigranjem Sanje Simić i Tamare Žarković. Videćemo, njihov trener Zoki Barbulović i ja se jako dugo poznajemo, predstoji nam taktičko nadmudrivanje, ali mi treba da nametnemo brzu igru i preuzmemo kontrolu od početka-dodao je Jovanović.

Utakmica se igra u subotu od 18 časova, a sudiće je Milosavljević i Kovač sa Kosova. 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam