naisa

JOŠ GOSTOVANJE NAPRETKU





Rukometašice Naise privode kraju još jednu tešku sezonu. Osnovni deo takmičenja završen je na 5.mestu pa su takmičenje izabranice trenera Slavka Krnjajca nastavile u plej autu. Prve dve utakmice su dobijene, ali je Naisa u naredne dve poražena, od Mladosti u Novoj Pazovi sa 29-28 i u Nišu od Radničkog 32-28. Bile su ovo, ipak, utakmice bez rezultatskog značaja, a u prvom planu bilo je da minutažu dobije što veći broj rukometašica. Trener Naise Slavko Krnjajac jasno je mogao da vidi na koga može da računa u narednom periodu.

Za Naisu je u ovoj sezoni ostao još jedan meč-gostovanje u Kruševcu. Upravo poraz od ove ekipe kumovao je da Naisa ne nastavi takmičenje u plej ofu, nego u plej autu...To bi mogao da bude veliki motiv za Naisu, dok motiva za  Napredak ne nedostaje jer se bori za očuvanje superligaškog statusa.

Ova utakmica igra se u sredu 8.maja u Kruševcu i nakon toga biće jasno da li Naisa tekući šampionat završava na 5-om ili 6-om mestu. Kako god, u datim okolnostima, sezona koja može da se okarakteriše kao uspešna.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam