naisa

Uloga favorita





Treću utamicu u devet dana odigraće rukometašice Naise, ali, za razliku od prethodne dve, koje su nosile predznak derbija, subotnja protiv Sloge u Petrovcu na Mlavi spada u red onih u kojima su bodovi, realno, unapred upisani. Da nije, službenim rezultatom 10:0, dobila utakmicu prvog kola u Boru, Sloga ne bi imala niti jedan bod nakon pet odigranih utakmica, jer reč je o prvom kandidatu za selidbu u niži rang ove sezone.

-Radi se o izrazito mladoj ekipi. U odnosu na prošlu sezonu, ostale su samo dve devojke koje su 1994. godište, sve ostalo su petrovačka deca, talentovana, ali potpuno neiskusna za superligašku konkurenciju. Treba maksimalno ozbiljno ući u utakmicu, ali činjenica je da smo apsolutni favoriti i da naša pobeda ne dolazi u pitanje-istakla je Sanja Simić, koja bi trebalo da najbolje poznaje ovog rivala, budući da je upravo iz redova Sloge minulog leta stigla u Naisu.

U pripremnom periodu imala je peh sa povredom, koja joj je neznatno usporila uklapanje u novu sredinu, ali iz utakmice u utakmicu ovaj dvadesetdvogodišnji bek razornog udarca, podjednako korisna i u napadu i u odbrani, ima sve bitniju ulogu u timu, što je pokazao i njen golgeterski učinak od devet golova u nedavnom derbiju protiv Medicinara u Šapcu.

-Nadam se da se to vidi i sa strane. Sve polako dolazi na svoje mesto, sklopile smo kockice, samo nam mnogo nedostaju povređene Tamara Žarković i Kaća Radović. Tako je bilo i u Šapcu, kada smo nedopustivo loše odigrale prvo poluvreme, posebno odbranu protiv Ane Tomković. U nastavku smo se vratile u meč, šteta je što nismo smogle snage za potpuni preokret kada smo već prišle na dva gola minusa. Ali, biće dana za revanš. Odluka pada tek u plej-ofu, a mislim da se kod nas mnogo više i kvalitetnije trenira i da bi to moglo da presudi-dodala je Sanja Simić.

Utakmica Sloga-Naisa igra se u subotu u neuobičajeno kasnom terminu, od 21 sat, a sudiće je Sekulić i Jovandić iz Pančeva.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam