naisa

PORAZ OD MEDICINARA ZA PAD NA TABELI!





Rukometašice Naise poražene su u 15.kolu Super lige Srbije od ekipe Medicinara sa 25-22 (14-11). Na taj način, ekipa iz Šapca preskočila je na tabeli niškog superligaša i sada je ona u zoni plej ofa.

Sam početak utakmce nagoveštavao je veliku borbu za bodove, a prvim golom Jelene Knežević, Naisa je u 4.minutu stigla do vođstva od 3-1. Međutim, tada dolazi do pada u igri gostujuće ekipe, što domaćin koristi i preokreće rezultat, tako da se na pauzu odlazi sa 14-11 za Medicinar.

Početak drugog dela nije mnogo obećavao za tim Slavka Krnjajca jer su domaće u pojedinim trenucima imale i 5 golova prednosti.

Uspeva, međutim, Naisa da zbije redove i na 10-ak minuta pre kraja, vezanim golovima Jelene Knežević i Linee Čočaj stiže do izjednačenja 21-21. Egal je bio i 6 minuta pre kraja, 22-22, ali to je sve što je Naisa uspela da uradi, jer  se domaći tim bolje snalazi u samom finišu i dolazi do dragocenih bodova, 25-22.

Najefikasnija u redovima Naise bila je Jelena Knežević, strelac 9 golova.

Ovom pobedom Medicinar je preskočio Naisu na tabeli, koja je sada u zoni ekipa koje će igrati plej in.

U trci za plej of nije sve izgubljeno, jer do kraja osnovnog dela šampionata ima još 3 kola, ali Naisa ima i dosta težak raspored.

U narednom, 16.kolu u Nišu, gostovaće Crvena Zvezda, a onda se Naisa u preostala dva kola sastaje sa Napretkom i Bekamentom.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam