naisa

UZ KAJINE ODBRANE DO POBEDE NAISE!





Na krilima golmanke Katarine Ivanović, ekipa Naise uspela je da slomi otpor tima iz Kragujevca i slavi sa 25-23 (15-15).

Utakmica u sali OŠ „Mika Antić“ u Nišu bila je prilično izjednačena sve do polovine drugog dela susreta.  Golovima Branke Stojanović i Linee Čočaj, Naisa u 45.minutu  dolazi do 4 gola prednosti, 23-19. U tim trenucima sjajna je bila Katarina Ivanović na golu i u kratkom vremenskom intervalu zabeležila nekoliko fantastičnih odbrana i utakmica je bila prelomljena.

Na kraju, Naisa je slavila sa 25-23. Pored golmanke, u timu Naise istakle su se Olivera Nikolić i Jelena Knežević sa po 7 golova, Linea Čočaj 4, a Branka Stojanović 3 gola.

Utakmica je odigrana u duhu fer pleja, a ljubitelji rukometa u Nišu su mogli da vide pravi prvenstveni meč sa dosta žara. Prve utiske nakon utakmice izneli su treneri dve ekipe Slavko Krnjajac i Aleksandar Radosavljević, kao i igračice Katarina Ivanović i Valentina Božinović.

Naisa je ovom pobedom načinila veliki korak ka gornjem delu tabele, ali prave provere tek predstoje. U Narednom, 14.kolu Naisa gostuje ekipi Jagodine.

 

 

 

NIŠ, sala OŠ „Mika Antić“. Gledalaca 250. Isključenja: Naisa 10 minuta, Radnički 10 minuta. Sedmerci : Naisa 6 (5), Radnički 6 (5).

ŽRK NAISA: Nedeljković, Ivanović, M.Nedeljković, Konatar 1, Milošević, Čočaj 4, A.Ranđelović, P.Ranđelović, J.Stojanović 2, Nikolić 7, Grujić 1, Zdravković Đorđević, Bukurić, B.Stojanović 3, Knežević 7.

SPD RADNIČKI: Pojužina, Pidro, Jonović, Bjelak, Đorđević, Stošić 1, Inđić 4, Božinović 2, Potkonjak 1, Boner 5, Ranković, Petrović, Tasić 5, Vučićević, Ranković 5, Andrić.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam