naisa

NAISA BOLJA OD VOJVODINE





Rukometašice Naise pobedom su otvorile nastavak šampionata, pošto su u sali OŠ „Miroslav Antić“ bile bolje od ekipe Vojvodine i slavile sa 32-26(18-15).

Ova utakmica bila je od izuzetne važnosti za Naisu, pa bi, najpre u tome, trebalo tražiti razloge za nešto slabiji početak.

Imale su gošće i po 2 gola prednosti, ali je nekako sredinom prvog dela sve došlo na svoje.

Naisa preuzima vođstvo i prvi deo susreta rešava sa 3 gola prednosti. Za isto toliko Naisa je bila bolja i u drugom delu, tako da domaći tim rutinski dobija utakmicu sa 32-26.

Najefikasnije u niškom taboru bile su Jelena Knežević sa 8 i Olivera Nikolić sa 7 golova, dok je kod gošći Milica Aćimović postigla 6 golova.

U narednom kolu Naisa gostuje ekipi Mladosti iz Nove Pazove i nakon te utakmice biće jasnije da li će se tim iz Niša boriti za gornji deo tabele.

O utakmici su nakon meča govorile Linea Čočaj i Lana Mijailović, kao i treneri dve ekipe Slavko Krnjajac i Igor Nikolić.

Niš, sala OŠ „Miroslav Antić“.Gledalaca 250. Sudije: Dimitrije Matić, Branislav Vujanović (Beograd). Isključenja: Naisa 10 minuta, Vojvodina 10 minuta. Sedmerci: Naisa 4 (3), Vojvodina 4 (2).

ŽRK NAISA: Nedeljković, Ivanović, M.Nedeljković, Konatar 2, Milošević 1, Čočaj 5, A.Ranđelović, P.Ranđelović, J.Stojanović 4, Nikolić 7, Grujić, Đorđević Zdravković 3, Bukurić, B.Stojanović 2, Knežević 8.

ŽRK VOJVODINA: Guteša, Šarančić, Bulatović, Aćimović 6, Ćetković 1, Božić, Mijailović 2, Čabarkapa, Todorovski, Čubrilo 5, Sivčev 2, Novosel 3, Gramatov 5, Bahun 2, Mitrović, Drinić.

 

 

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam