naisa

NASTAVLJA SE RUKOMETNI ŠAMPIONAT





Utakmicama 11. kola nastavlja se rukometna Superliga za dame. U subotu, u sali OŠ „Miroslav Antić“, od 18,30 sati, gostuje ekipa Vojvodine iz Novog Sada.

U Naisi ne pomišljaju ni na jedan drugačiji ishod osim pobede, mada u drugi deo sezone tim iz Niša ulazi igrački oslabljen, ali i finansijski uzdrman. Šef Stručnog štaba Naise Slavko Krnjajac ističe da su prve tri utakmice ključne i da će upravo one odrediti sudbinu Naise u ovoj sezoni-u Niš dolaze Vojvodina i Radnički iz Kragujevca, a gostuje se ekipi Mladosti iz Nove Pazove.

Situacija nije nimalo laka, imajući u vidu da se Naisa nalazi u ozbiljnim finansijskim problemima. Kako trener ističe, obećana pomoć iz gradskog budžeta nije stigla, a izostala je i finansijska injekcija iz republičke kase. U takvim okolnostima, kako dodaje Krnjajac, teško je motivisati igračice i fokusirati se na što bolji rezulta.

Ekipa jeste spremna za superligaške okršaje, ali je igrački oslabljena. Otišle su dve igračice, a došla je Miljana Đorđević Zdravković koja je zauzela mesto na crti i čini se da će biti istinsko pojačanje na toj deficitarnoj poziciji.

Ona ističe da se radilo kvalitetno i da ekipa nije poljuljana zbog finansijskih nedaća i da će pružiti sve od sebe kako bi se stratovalo pobedom.

Slobodan Dimitrijević, tehnički rukovodilac ističe da je devojkama itekako potrebna podrška sa tribina, pa  poziva ljubitelje rukometa da dođu u što većem broju u subotu u 18,30 sati u halu OŠ „Miroslav Antić“, kada Naisa dočekuje ekipu Vojvodine iz Novog Sada. Ulaz je slobodan.

 

 

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam