naisa

BORBA ZA OPSTANAK!





Rukometašice Naise pripremaju se za nastavak sezone u ambijentu koji ne obećava mnogo. Nakon odlaska dve igračice na polusezoni, Teodore Veličković u Crvenu Zvezdu i Tamare Simonović u Napredak, nekako je splasnuo i optimizam da se može do plej ofa. Realnost je borba za opstanak i to na više frontova.

-Dve kvalitetene igračice su otišle i mi ćemo pokušati da nekako popunimo roster, ali je realnije  da ćemo voditi bitku za opstanak, nego za vrh tabele. Jednostavno, finansijska situacija nije laka, a u takvim okolnostima ne može ni da se razmišlja o vrhunskim dometima. - ističe Slavko Krnjajac, šef Stručnog štaba Naise.

U smiraj 2023-e godine očekivali su u Naisi određenu budžetsku pomoć, ali do nje nije došlo. To i jeste jedan od razloga što se nije ušlo u dodatno ojačavanje tima. Naprotiv.

-Treniramo u hali „Čair“, a prva utakimica očekuje nas u Kupu već ovog vikenda kada dočekujemo ekipu Mladosti iz Nove Pazove, a već narednog je nastavak pvenstva. - kratko dodaje Krnjajac.

Kup utakmica sa ekipom Mladosti igra se u subotu, 13. januara u 18,30 u sali OŠ „Mika Antić“, a ulaz je slobodan.  

Prvenstvo se nastavlja nedelju dana kasnije kada u halu „Čair“ stiže ekipa Vojvodine iz Novog Sada.

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam