naisa

NAISINA MLADEŽ LIDER NA JUGU!





Nedovoljnu minutažu u najjačoj ekipi, Naisina mlađarija kompenzuje u Naisi-2, ekipi koja se takmiči u Prvoj rukometnoj ligi-istok, u „B“ grupi.

Ekipa koju predvode Tanja Miladinović i Tatjana Ranđelović, doživela je samo jedan poraz, ali se nalazi na čelu tabele. U konkurenciji ekipa Vranja, Vlasotinca, Žitorađe, Pirota i ostalih Naisa iz kola u kolo potvrđuje dominaciju u ovom delu Srbije.

Minute u igri, preko potrebne za dalji rad i razvoj dobijaju Branka Stojanović, Jana Milošević, Anja Ranđelović, Mila Nedeljković, Lana Bukurić, Natalija Grujić, Anđelija Stojković, talentovane golmanke...

Za mlađe igračice od krucijalne je važnosti da što više vremena provode na parketu, pogotovo protiv znatno iskusnijih ekipa. Većina njih već radi sa prvom ekipom i samo je pitanje trenutka kada će dobiti i veću minutažu.

U organizaciji Rukometnog saveza centralne Srbije, odvijaju se i lige u mlađim kategorijama, a Naisu predstavlja selekcija za devojčice rođene 2009.godine i mlađe, koja  je dominantna u konkurenciji Ž-14. U grupi „A“ Naisa je u konkurenciji odgovarajućih ekipa Zaječara, Jagodine, Napretka i Rtnja iz Boljevca zauzela prvo mesto sa svih 8 pobeda i plasirala se u Superligu.

fajlovi/GORAN/Naisa%202023%20klinke%202.jpg



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam