naisa

NAISA GOSTUJE ŽELEZNIČARU!





Utakmica u Inđiji u sredu, 15.novembra, 19,00 sati

Do kraja kalendarske godineostalo je rukometašicama Naise da odigraju jedan meč. Utakmicu 10.kola Super lige Srbije, Naisa igra protiv Železničara u Inđiji.

Šansa za revanš, ali I da Naisa 2023.godinu završi tamo gde joj je po renomeu i mesto, u zoni plej ofa.

-Kako sezona odmiče igramo sve bolje. Pobeda protiv ekipe Bekamenta dala nam je silan vetar u leđa. Smatram da u Inđiji možemo do povoljnog rezultata. Savladale su nas u Čairu na startu šampionata I ovo je prilika da im se revanširamo. Odmorili smo nakon utakmice u Aranđelovcu I puni elana  putujemo u Inđiju-ističe Slavko Krnjajac, trener Naise.

Naisa za sada ima skor od pet pobeda, uz jedan nerešen rezultat i tri poraza. Još jedna pobeda značila bi da će Naisa “prezimiti” u zoni plej ofa, što je nekako I bio cilj za kalendarsku 2023.godinu, a da se uz eventualno neko pojačanje I povoljniju finansijsku situaciju napadne I sam tron…

Utakmica sa Železničarom igra se u Inđiji, u sredu, 15.novembra u 19,00 sati.

Naredno kolo na program je u drugoj polovini januara.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam