naisa

NAISA SIGURNA PROTIV NAPRETKA





Rukometašice Naise ubedljivo su savladale ekipu Napretka-12 iz Kruševca sa 27-21 (15-12), ali je meč bio sve, samo ne lagan za domaću ekipu.

Ušle su domaće rukometašice nešto sporije u meč, ali je sve došlo na svoje sredinom prvog poluvremena kada je Naisa došla do 3 gola prednosti. Bilo je 6-3, pa 7-4, a ta razlika održana je i do poluvremena, 15-12. U prvom delu susreta briljiralo je levo krilo Naise, Jelena Stojanović koja je do odmora postigla 6 golova! Valja istaći i da je od saigračica dobijala upotrebljive lopte.

Pojačala je Naisa u drugom delu i za tili čas stigla do 6 golova prednosti. Već nakon 10 minuta u drugom delu bilo je 20-14. Činilo se da je već tada utakmca bila rešena, ali nakon nekoliko promašenih zicera domaćih rukometašica, Napredak se vraća u meč i stiže na 2 gola zaostatka. U 51.minutu je 22-20 za Naisu.

Ali to je sve što su gošće uspele da urade u Nišu. Naisa čvrstom odbranom uspeva da umiri ekipu Napretka i da sve greške kazni, za konačnih 27-21.

Za igračicu utakmice proglašena je Teodora Veličković koja se 8 puta upisala u strelce, baš kao i Jelena Stojanović, dok je kod gošći najefikasnija bila Katarina Radović sa 7 pogodaka.

Impresije posle utakmice iznele su Teodora Veličković s jedne i Iva Đorđević, dojučerašnja igračica Naise, s druge strane.

Fer i korektno ponašanje na terenu pohvalili su i treneri Igor Rakić i Slavko Krnjajac.

Naisa  se ovom pobedom učvrstila u gornjem delu tabele, a u narednom kolu gostuje ekipi Bekamenta u Arandjelovcu.

 

 

 

Niš, sala OŠ „Mika Antić“. Gledalaca 300. Sudije: Nikola Bakmaz, Branko Radaković (Novi Sad). Isključenja: Naisa 4 minuta, Napredak 2 minuta. Sedmerci: Naisa 3 (2), Napredak 1 (1).

ŽRK Naisa: Nedeljković, Ivanović, Veličković 8, M.Nedeljković, Konatar, Milošević, Čočaj 4, A.randjelović, Simonović, P.Randjelović, J.Stojanović 8, Nikolić 3, Grujić, Bukurić, B.Stojanović 2, Knežević 2.

GŽRK Napredak-12: Balaban, Radonjić, Stojanović, Nikolić, Karalić, Djordjević Zdravković 4, Atanasković Bartošić 2, Radović 7, Bjelić, Djordjević 2, Grozdanova 4, O.Nikolić 2, Da.Petković, Dr.Petković.

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam