naisa

NAISA ZATVARA KALENDARSKU GODINU U NIŠU!





I pored poraza od Crvene Zvezde, Naisa puna samopouzdanja dočekuje narednu utakmicu u šampionatu Srbije. Forma jeste u usponu, a i bodovni saldo je popravljen u prethodnih mesec dana. Naredni protivnik je ekipa Napretka iz Kruševca.

-Sastali smo se sa njima u pripremnom periodu. Radi se o kvalitetnoj ekipi, koja ima i neke iskusne igračice. Ja, međutim, verujem u moje devojke. Pokazale su da vrede i ja očekujem da to potvrde i na utakmici sa Napretkom. Nadam se da će ljubitelji rukometa doći u priličnom broju, jer nam je vetar u leđa, u svakom slučaju, dobrodošao-ističe Slavko Krnjajac, šef Stručnog štaba Naise.

Naisa nakon 7 kola ima polovičan učinak, po 3 pobede i poraza uz jedan nerešen rezultat i nalazi se na 5.mestu Super rukometne lige Srbije.

U naredna dva kola, u slučaju dobrih rezultata Naisa bi mogla  i do zone koja vodi u doigravanje.

Utakmicom sa ekipom Napretka, Naisa zatvara kalendarsku godinu u Nišu, jer će do kraja 2023. godine odigrati još dva prvenstvena meča i to oba u gostima, protiv Bekamenta u Aranđelovcu i protiv Železničara u Inđiji. Nakon toga sledi prvenstvena pauza do druge polovine januara.

Najvažniji, naravno, prvi naredni meč, a to je susret sa ekipom Napretka koji je na programu u subotu, 4 novembra u 18.30 sati u Sali OŠ „Mika Antić“. Ulaz je slobodan.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam