naisa

SOLIDAN MEČ NAISE PROTIV ZVEZDE





Odigrala je Naisa solidan meč protiv Crvene Zvezde u 7.kolu Super rukometne lige, ali dalje od časnog poraza nije mogla. Ekipa iz Beograda slavila je sa 31-26 (18-14).

Tim iz Niša dobro je otvorio utakmicu i imao vođstvo od 3-1, a kasnije i 12-10, ali je Zvezda uspela da neutrališe prednost i da na poluvreme ode sa 4 gola prednosti.

Početak drugog dela pripao je domaćoj ekipi koja povećava prednost na 6 golova. Naisa se međutim nije predavala. Ekipa Slavka Krnjajca uspela je nakon gola Linee Čočaj da dođe na 2 gola zaostatka na 5 minuta pre kraja, 26-28. Činilo se tada da će utakmica ući u neizvesnu završnicu, ali je Zvezda dodala gas i rutinski privela meč kraju, 31-26.

Falila je Naisi u ovom meču još koja odbrana golmana da bi bila u egalu sa protivnikom.

U redovima Naise najefikasnije su bile Linea Čočaj i Teodora Veličković sa po 6 i Olivera Nikolić i Tamara Simonović sa po 5 golova, dok se kod gošći, posebno istakla Aleksandra Stamenić sa 9 golova iz 9 pokušaja.

U narednom, 8. kolu Naisa dočekuje ekipu Napretka. Taj meč na programu je 4.novembra u 18,30 sati.

Beograd, SRC Voždovac. Sudije: Nikola Bakmaz, Branko Radaković (Novi Sad). Isključenja: Naisa 6 minuta, Crvena Zvezda 8 minuta. Sedmerci: Naisa 4 (3), Crvena Zvezda 7 (5).

ŽRK NAISA: Ivanović 6 odbrana, Nedeljković, Veličković 6, M.Nedeljković, Konatar, Milošević, Čočaj 6, A.Ranđelović, Simonović 5, P.Ranđelović, J.Stojanović 1, Nikolić 5, Grujić, Bukurić, B.Stojanović, Knežević 3.

ŽRK CRVENA ZVEZDA: Ninković, Janketić, Kačarević, Stamenić 9, Majkić 3, Savić, Ristić, Boner, Glušica 6, Cvijanović 1, Vidić, Stamenković, Simić 3, Mančić 5, Rančić, Garović 4.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam