naisa

NAISA PROTIV MEDICINARA ZA PRVU POBEDU U NIŠU





Na krilima osvojenog boda protiv aktuelnog šampiona, ekipa Naise već u nedelju, 22.oktobra dočekuje ekipu Medicinara iz Šapca.

To je prilika da tim Slavka Krnjajca konačno dobar rad kruniše pobedom kod kuće. Podsećamo, Naisa je na oba gostovanja ove sezone trijumfovala, ali je bilans na domaćem terenu – 1 nerešena utakmica i 2 poraza.

Trener Krnjajac govorio je o psihološkom pritisku koje devojke imaju na domaćem terenu, ali je najavio da će i taj problem biti prevaziđen.

Vremena za pripremu utakmice nema mnogo, ali se dve ekipe jako dobro poznaju, tako da iznenađenja u tom smislu neće biti.
Naisa je trenutno u sredini tabele sa 5 osvojenih bodova iz isto toliko utakmica, a eventualnom pobedom protiv ekipe Medicinara došla bi do željene pozicije, u zonu koja vodi u doigravanje za titulu.

Utakmica sa Medicinarom igra se u nedelju, 22.oktobra u 18,30 sati u Sali OŠ „Miroslav Antić“. Ulaz je slobodan.

 

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam