naisa

NAISA OSVOJILA VELIKI BOD PROTIV ŠAMPIONA!





U utakmici u kojoj je mogla do pobede, ali imala i 4 gola zaostatka, Naisa je protiv Jagodine stigla do boda, 21-21 (11-12), boda koji znači mnogo više od pukog povećavanja konta na tabeli. Naisa je ovim bodom pokazala da ima kvalitet i da može da se nosi sa najjačim timovima. Pored toga, ovo je prvi bod na domaćem parketu koji može da bude nagoveštaj boljih, a pre svega, sa manjim stresom, izdanja na domaćem parketu.

Naisa je dobro ušla u meč i golovima Olivere Nikolić i Jelene Knežević povela sa 2-0. Jagodina , međutim ne dozvoljava Naisi da se odlepi, tako da se igralo gol za gol, sve do odmora na koji su gošće otišle sa minimalnom prednošću sa 12-11.

Početak drugog dela počinje u ritmu gošći. Jagodina dolazi do 4 gola prednosti. Bilo je 16-12, pa 17-13, ali onda stupa na scenu tandem Teodora Veličković- Tamara Simonović i sa 5 golova potpuno preokreće rezultat. U 51.minutu Naisa vodi sa 18-17!

Činilo se u tim trenucima da Naisa može i do celog plena, ali imajući u vidu dešavanja na terenu tokom cele utakmice-dobar je i bod.

O impresijama nakon meča govorili su treneri Slavko Krnjajac i Dragan Markov, kao i igračice Olivera Nikolić i Vladana Mitrović.

Novo iskušenje Naisu očekuje već u nedelju, kada tim iz Niša  ima novu priliku da konačno stigne do prve pobede na domaćem terenu. U Niš stiže Medicinar.

 

 

 

Niš, hala „Čair“. Gledalaca: 200. Sudije: Vanja Antić, Jelena Jakovljević (Beograd). Isključenja: Naisa 8 minuta, Jagodina 8 minuta. Sedmerci: Naisa 6 (5),  Jagodina 7 (7).

ŽRK NAISA: Nedeljković, Ivanović, Veličković 5, Konatar 3, Milošević, Čočaj 1, Ranđelović, Simonović 8, Stojanović 2, Nikolić 1, Grujić, Bukurić,  B.Stojanović, Knežević 1.

ŽORK JAGODINA: Radivojević, Simić, Đurašinović, Adžić 7, Marsenić 2, Mitrović 2, Petrić, Sukur 3, Kojić 1, Gugač 1, Fajfrić 1, Simić, Racković 2, Bogunović 2, Tasevska, Petrić.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam