naisa

NAISA PROTUTNJALA KROZ KRAGUJEVAC!





Rukometašice Naise ispunile su obećanje. Ostavile su srce na terenu i u velikom stilu slavile u Kragujevcu sa 31-25 (17-10), za drugu pobedu u šampionatu.

Krenula je Naisa ovoga puta angažovano od samog starta kada je nakon Teodore Veličković sa sedmerca, dva gola vezala Jelena Knežević sa crte, za vođstvo od 3-2, koje Naisa nije ispuštala do samoga kraja.

Raspucana Naisa ugrožavala je Radnički sa svih strana. Konačno je većina prvotimki Naise bila raspoložena za igru. Do poluvremena je već bilo 17-10. Dešavalo se da Naisa u prethodnoj sezoni ispusti i toliku prednost, ali četa trenera Slavka Krnjajca ovoga puta nije spustala gas.

Anastazija Nedeljković je bila jako dobra na golu i to je ulivalo sigurnost i ostalim igračicama. Teodora Veličković je bila najefikasnija sa 8 golova, a Jelena Knežević nepogrešiva sa crte- 6/6!

Tamara Simonović jako dobra sa 6 golova, a Linea Čočaj i Olivera Nikolić standardne sa po 4 gola. U strelce su se još upisale Jelena Stojanović sa 2 i Jana Milošević sa jednim golom.

Sasvim dovoljno za ubedljivu pobedu i povratak poljuljanog samopouzdanja nakon bolnog poraza od ekipa Mladosti.

Naisa je tako krenula ka gornjem delu tabele. Sledi reprezentativna pauza, a onda u narednom kolu, Naisa u Nišu dočekuje aktuelnog šampiona, ekipu Jagodine. Ta utakmica igra se 18.oktobra u 17,00 sati.

 

Kragujevac,  SPD „SBB hala Jezero“. Sudije:Dušan Cvetković, Igor Nikolić (Leskovac).     Isključenja: Radnički 4 minuta, Naisa 12 minuta. Sedmerci: Radnički  (4).

ŽRK NAISA: Nedeljković 10 odbrana, Ivanović, Veličković 8, M.Nedeljković, Konatar, Milošević 1, Čočaj 4, A. Ranđelović, Simonović 6, P.Ranđelović, J.Stojanović 2, Nikolić 4, Grujić, Bukurić, B.Stojanović, Knežević 6.

SPD RADNIČKI: Pidro 12 odbrana, Pojužina, Jonović 1, Đorđević, Stošić 3, Salijoski, Inđić 6, Lešnjak, Radaković 9, Ranković 2, Petrović 1, Vučićević 3, Ranković, Andrić.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam