naisa

NAISA U KRAGUJEVCU PRED REPREZENTATIVNU PAUZU!





Rukometašice Naise nisu započele sezonu kako su želele. U prva tri kola zabeležena je samo jedna pobeda i to u gostima protiv  ekipe Vojvodine. U duelima na domaćem terenu, Naisa je poražena i od Železničara i od ekipe Mladosti iz Nove Pazove.

-Očigledno da imamo problema na psihološkom planu. Moramo da radimo na tome. Pojačaćemo sa treninzima-rekao je odmah nakon poraza od Mladosti, trener Naise Slavko Krnjajac.

U narednom kolu Naisu očekuje teško gostovanje ekipi Radničkog u Kragujevcu. Ekipa iz Šumadije više nema u svom sastavu najubojitijeg strelca Teodoru Veličković, koja se vratila upravo u Niš, ali je gostovanje u Kragujevcu uvek bilo vrućr. Tim iz Kragujevca ima istovetan učinak kao Naisa, jednu pobedu i dva poraza, pa će duel u petak pokazati koja će ekipa reprezentativnu pauzu dočekati u boljem raspoloženju.

Već u subotu, 7.oktobra, zakazano je reprezentativno okupljanje zbog kvalifikacionih mečeva za EP sa selekcijama Bugarske i Turske.

U izabranoj selekciji nema nijedne rukometašice Naise.

Ova pauza prilika je za dodatni rad u Naisi kako bi se spremno dočekao nastavak prvenstva, koji je utakmicama 5.kola, zakazan za 18.oktobar.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam