naisa

NAISA SLAVILA NA SLANOJ BARI!





Naisa je opravdala ulogu favorita I slavila u utakmici 2.kola Super rukometne lige za žene protiv ekipe Vojvodine sa 38-20 (18-10).

Ekipa trenera Slavka Krnjajca zaigrala je angažovano od samog starta utakmice I vrlo brzo stavila do znanja da bodovi idu za Niš.

Vojvodina se koliko-toliko držala do polovine prvog dela, ali kako je vreme odmicalo Naisa je sticala sve veću prednost. U 22.minutu je već bilo 15-6  tako da je utakmica  već tada bila rešena. Na poluvremenu je bilo 18-10 za Naisu.

Tim iz Niša je u drugom delu nastavio tamo gde je stao u prvom. Za 10 minuta Naisa postiže 8 golova, uz samo jedan primljen.

Na kraju, rutinska pobeda Naise 38-20.

Najefikasnija u redovima Naise bila je Teodora Veličković koja je šutirala bez greške. Postigla je 9 golova iz 9 pokušaja. Po 6 golova su postigle Jelena Stojanović I Olivera Nikolić, a po 5 Linea Čočaj I Tamara Simonović.

U domaćem timu, bolja od ostalih Nevena Todorovski koja je postigla 5 golova.

U narednom kolu, ekipa Naise dočekuje ekipu Mladosti iz Nove Pazove. Ova utakmica na programu je u hali “Čair”, u subotu, 30.09.2023.godine u 19,30 sati.

Novi Sad, SC “Slana bara”. Gledalaca: 50. Sudije: Spasoje Kolak (Kragujevac), Stanislav Milošević (Jagodina). Sedmerci: Naisa 5 (5), Vojvodina 10 (7). Isključenja: Naisa 18 minuta, Vojvodina 8 minuta.

ŽRK NAISA: Nedeljković, Ivanović, Veličković 9, Nedeljković, Konatar 2, Milošević 1, Čočaj 5, Simonović 6, Ranđelović, J.Stojanović 6,  Nikolić 6, Grujić, B.Stojanović 1, Knežević 3.

ŽRK VOJVODINA: Šarančić, Guteša, Bulatović, Aćimović 3, Božić, Mijailović, Golušin 4, Čabarkapa 1, Todorovski 5, Veličković, Sivčev 2, Trifunović 1, Đulinac, Savić, Mitrović 1, Drinić 3.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam