naisa

JAKA PROVERA NAISE





Ekipa Naise minimalno je poražena u „generalki“ pred početak šampionata, koju je odigrala sa ekipom „Đorče Petrov“ iz Skoplja, 35-36 (20-18).

U hali „Čair“ viđena je tvrda utakmica, na momente i gruba, pa je prava sreća da nije bilo ozbiljnijih povreda.

Trener Naise Slavko Krnjajac insistirao je na brzini, što je u većem delu susreta donosilo njegovoj ekipi izvesnu prednost, pa je domaći tim prvi deo igre rešio u svoju korist sa 20-18.

Takva igra donela je i puno tehničkih grešaka.

Veliki deo drugog dela igre Naisa je igrala sa igračicom, a u par navrata i sa dve igračice manje, pa se to odrazilo i na rezultat.

Teodora Veličković je čak zaradila i crveni karton zbog prigovora sudiji, nakon grubih faulova protivnica.

Igrača više vešto su koristili makedonski bekovi, u prvom redu Iva Božinovska i Ana Marija Kolarovska, pa su gošće stigle do minimalne pobede, 36-35.

U domaćem timu, više od ostalih pružila je Tamara Simonović.

Nova prvenstvena sezona počinje narednog vikenda, a Naisa će „premijeru“ imati u ponedeljak, 18.septembra, kada u hali „Čair“ od 19,00 sati dočekuje ekipu Železničara iz Inđije. Ulaz je slobodan.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam