naisa

VIDLJIV NAPREDAK!





Rukometašice Naise, utakmicom sa ekipom Topličanina iz Prokuplja nastavile su seriju  kontrolnih mečeva pred početak šampionata.

Napredak u igri jeste evidentan, u šta su mogli da se uvere i ljubitelji rukometa koji su subotu uveče proveli u hali „Čair“.

Naisa je od samog starta nametnula jak tempo pa je prvi deo igre okončan vođstvom „starije“ ekipe sa 15-9.

Trener Naise Slavko Krnjajac uporno je insistirao na brzoj tranziciji, a njegove izabranice u većem delu meča su te želje sprovodile u delo.

I ovoga puta golmanke Naise imale su podeljenu minutažu-Katarina Ivanović branila je u prvom, a AnastasijaNedeljković . I svoj posao obavile su sasvim solidno.

Drugi deo je Naisa započela još jače i golovima Linee Čočaj i Teodore Manojlović podigla razliku na 18-9, da bi do kraja meča tim iz Niša stigao i do celih 15 golova prednosti, 32-17.

Pored Teodore Veličković, koja se nametnula kao lider, zapaženije role imale su i ostale igračice koje su pojačale Naisu ovog leta-Linea Čočaj, Marija Konatar i Teodora Manojlović. Naravno, uz podršku devojaka koje u Naisi već imaju određeni staž.

Prema rečima trenera Krnjajca ova utakmica ne može da bude pravi reper koji bi pokazao na kom se nivou ekipa nalazi, jer ekipa iz Prokuplja, i pored određenog kvaliteta, ipak dolazi iz nižeg ranga takmičenja.

-Ovakvi mečevi jesu dobri za uigravanje. I ovoga puta šansu su dobile sve igračice. Ipak, za ozbiljniji napredak u igri potrebni su nam i jači protivnici. Već u sredu nas očekuje jaka provera, ističe Krnjajac.

Utakmicu sa Topličaninom propustila je Jelena Knežević, a protivnik u sredu trebalo bi da bude jedna makedonska ekipa.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam