naisa

NAISA BRUSI FORMU!





Nakon minimalne pobede pre nekoliko dana, Naisa je savladala ekipu Napretka i u Kruševcu, ovoga puta ubedljivije sa 32-22 (16-12).

Trener Naise Slavko Krnjajac, medjutim, nije baš najzadovoljniji. On isistira na disciplini u igri, bez obzira da li je u pitanju trening meč ili neki drugi.

-Može i mora mnogo bolje. Ova ekipa to može.  Moraćemo da radimo, pre svega na odbrani i duel igri. Tu imamo dosta prostora za napredak. Pored toga, koncentracija mora da  bude prisutna tokom celog meča. Nema opuštanja, jer se u zvaničnim utakmicama svaka takva situacija kažnjava. Liga je prilično izjednačena i u velikom broju utakmica odlučivaće detalji- naglašava Krnjajac.

Tim Naise jeste u jednom delu izmenjen u odnosu na prethodnu sezonu i potrebno je vreme da se sve kockice slože, ali u niškom superligašu veruju da će to uspeti kroz odigravanje većeg broja kontrolnih mečeva.

Naredna je predvidjena već u petak, 1. septembra, u gostima protiv ekipe Aleksinca, koja se takmiči u Super „B“ ligi, dok je za  subotu, 2. septembra, dogovorena utakmica sa ekipom Topličanina u Čairu. Mečevi su na programu u 18,30 sati.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam