naisa

USPEŠNA PRVA PROVERA NAISE!





Rukometašice Naise imale su prvu proveru od početka priprema za naredni šampionat. U Prokuplju je savladana ekipa Topličanina sa 28-17 (14-7). Prolazno vreme Naise, za sada je izuzetno dobro.

-Jako dobra provera. Jako je bitno da vidimo gde se nalazimo u ovom trenutku. Bilo je jako dobrih stvari, ali je bilo očigledno na čemu ćemo još morati da radimo-u najkraćem saopštava nakon meča šef Stručnog štaba Naise Slavko Krnjajac.

Probao je trener Naise razne taktičke varijante, a primetno je da je dolaskom Teodore Veličković bekovska linija ubojitija.

Sa druge strane, odlaskom Sanja Stamenković pojavila se „rupa“ na crti, pa će, po svemu vidjenom,   pivota  u predstojećoj sezoni igrati Jelena Knežević.

-Naše opredeljenje je da za igru „na crti“ pripremimo Jelenu koja je polivalentan igrač. To ne znači da je nećemo koristiti i na bekovskim pozicijama, u zavisnosti od potreba-dodaje Krnjajac.

Šansu na utakmici sa Topličaninom dobile su  sve prvotimke.

Strateg niškog superligaša zadovoljan je dosadašnjim radom. Rad sa loptom i na taktičkom planu se pojačava naredne nedelje, a već od ćetvrta Naisa ide na mini turneju po Madjarskoj i Austriji gde će odigrati tri kontrolne utakmice.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam