naisa

PRED NAISOM VELIKI BROJ PROVERA

Rukometašice Naise pripreme za naredni šampionat sprovode u Nišu, gde imaju sve uslove za nesmetan rad. Trener Slavko Krnjajac do detalja je razradio program sve do početka šampionata. Ništa se ne prepušta slučaju, pe će ovoga puta, višegodišnji problem, nedostatak kvalitetnih sparing partnera u pripremnom delu, adekvatno biti prevazidjen.

Naisa će prvu proveru imati sa ekipom Prokuplja krajem naredne nedelje, a onda je u periodu 16.-20.avgust planirana mini turneja po Madjasrkoj i Austriji gde će superligaš iz Niša imati nekoliko provera. Krajem meseca planirane su dve utakmice sa ekipom Napretka iz  Kruševca, nakon toga i meč sa Jagodinom, kao i generalna proba pred početak šampionata sa jednom od ekipa iz Crne Gore.

Akcenat je za sada stavljen na bazičnom delu priprema, a uskoro na red dolazi i tehničko-taktički deo koji podrazumeva i ozbiljniji rad sa loptom.Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam