naisa

KRENULA NAISA!





Rukometašice Naise startovale su sa pripremama. Na atletskoj stazi stadiona Čair viđena su neka nova lica.

 

Tim sa Čaira pojačale su dve najubojitije igračice prošlog prvenstva , 22-ogodišnja Teodora Veličković, koja je stigla iz ekipe Radničkog iz Kragujevca  i 20-ogodišnja Linea Čočaj, doskorašnji kapiten ekipe Kikinde.

 

Teodora, rođena Nišlijka, u Naisu se vratila sa oreolom najboljeg strelca lige, jer je proteklu sezonu okončala sa 167 golova, dok će izuzetno pojačanje predstavljati i Linea Čočaj, koja je minule sezone, sa 152 gola bila drugi strelac lige.

 

U Naisu su stigle još dve igračice koje će puno značiti u rotaciji na bekovskim pozicijama. Pored kapitenke Olivere Nikolić, Jelena Knežević , Tamare Simonović , Jane Milošević i povratnice Teodore Veličković, trener Krnjajac u „rosteru“ će imati i Teodoru Manojlović (24) , Mariju Konatar (18).

 

Pored igračica, pojačanje, u svakom slučaju,  predstavlja i povratak Milana Kosanovića u stručni štab Naise, koji će raditi sa izuzetno talentovanim golmankama Anastasijom Nedeljković i Katarinom Ivanović, dok će treneru Krnjajcu u radu pomagati dojučerašnja prvotimka Teodora Petković.

Tako „skockana“ Naisa  ima najviše moguće ciljeve.

 

Naisa se u finišu protekle sezone grčevito borila i izborila za opstanak, a svi u klubu žele da naredna sezona bude mnogo uspešnija.

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam