naisa

SEZONA ZA ZABORAV ARHIVIRANA!

Minuli šampionat rukometašice Naise, uz mnogo turbulencija, završile su na osmom mestu, što je svakako ispod renomea niškog superligaša.

Puno je razloga za loš plasman, ali najbitnije je da je sačuvan status u elitnom rangu takmičenja.

Određene pouke su izvučene, pa Stručni štab, u dogovoru sa Upravom kluba, uveliko radi na formiranju tima za novu sezonu, a sve u skladu sa finansijskim mogućnostima.

-Razgovaramo sa aktuelnim igračicama da bi znali čime raspolažemo za narednu sezonu. Paralelno sa tim pravimo i planove da ojačamo tim. Sad smo već iskusniji za godinu dana i siguran sam da ćemo, uz određena pojačanja, u narednoj sezoni igrati značajniju ulogu, ističe Slavko Krnjajac, strateg nišlijki.

Nije tajna da za pojedine igračice Naise postoji interesovanje od konkurentskih timova, ali se, za igračice pod Ugovorom, pita Uprava kluba.

Sa druge strane, još pre nekoliko meseci potpisan je predugovor sa Teodorom Veličković, prvim strelcem lige i jednim od najboljih srpskih bekova. Rođena Nišlijka trebalo bi da predvodi Naisu u narednoj sezoni, a svi se nadaju, i do nekih novih trofeja...Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam