naisa

JAGODINA U ½ FINALU KUPA!





Ekipa Jagodine opravdala je ulogu favorita u duelu sa Naisom. Ubedljivo je slavila sa 26-15 I plasirala se u polufinale kupa.

Naisa je ravnopravan rival bila 15-ak minuta, a onda je danak uzela “tanka klupa”. Rotacija je u domaćem timu  na ovoj utakmici dodatno bila umanjena, jer Jelena Knežević nije bila dovoljno oporavljena od povrede zgloba, pa nije ni ulazila u igru. Ako se tome doda da je Teodora Petković već duže povređena, a da je Tijana Simonović nastupila nedovoljno oporavljena, jasno je kakav je bio odnos snaga na terenu.

Držala se Naisa koliko je mogla, a kada se razbranila Petra Amanda Hlođik, utakmica je praktično bila prelomljena.

U prvih 10-ak minuta drugog dela Jagodina je stigla na 9 golova prednosti, 19-10 (42.minut). Gostujući tim je napravio seriju 5-1 I praktično rešio meč.

Trener Naise Slavko Krnjajac ukazao je šansu I mlađim igračicama, pa su iskustvo na jakim utakmicama skupljale I mlađani pivot Mila Mladenović I oporavljeno desno krilo Branka Stojanović, koja se jednom upisala u strelce.

Na kraju sasvim zaslužena pobeda ekipe Jagodine I siguran plasman u završnicu kupa.

Naisa se okreće domaćem šampionatu I izuzetno bitnoj utakmici sa ekipom Železničara iz Inđije, koja je na programu, u ponedeljak, 20.februara u 19,30 sati u sali OŠ “Miroslav Antić” u Nišu.

Niš, sala OŠ “Miroslav Antić”. Gledalaca 200. Sudije: Marjan Golubović, Dragan Milošević (Leskovac). Sedmerci: Naisa 4 (3), Jagodina 5 (5). Isključenja: Naisa 8 minuta, Jagodina 6 minuta.

ŽRK NAISA: Ivanović, Nedeljković, T.Petković, Milošević 2, Đurović, Simonović, Mladenović, M.Petković, J.Stojanović, Stamenković 6, Nikolić 5, Milovanović 2, Grujić, B.Stojanović 1, Knežević, Đorđević 1.

ŽORK JAGODINA: Hlođik, Radivojević,  Đurašinović, Adžić 5, Kojčić 1, Simatović 5, Pejović 1, Sukur 3, Gugač 3, Radević 6, Marković 1, Bojičić 3, Bugunović, Stojanović, Gojković

 

 

 

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam