naisa

Prošlogodišnja opomena





U tom, više puta pominjanom “paklenom” rasporedu rukometašica Naise na početku sezone, umetnula se i jedna, na papiru, lakša utakmica protiv Juniora u Beogradu. Ne toliko zbog toga što Nišlijke imaju dve sigurne pobede, a Junior dva ubedljiva poraza na startu sezone, jer treba imati u vidu da su izabranice Zorana Valdevita gostovale dvema najboljim ekipama iz prošle sezone, Bekamentu i Medicinaru, pa je razumljivo što im je gol-razlika minus 35, koliko zbog objektivne razlike u kvalitetu.

Ipak, trener Svetislav Jovanović podseća i upozorava:

-Junior nas je prošle sezone oba puta pobedio u prvenstvu, i to mora da nam bude u glavi. Tu prednost u kvalitetu, mi, sa papira, moramo da prenesemo na teren. Zato ću od mojih devojaka tražiti jednako maksimalan pristup, kao u mečevima sa Kikindom i Bekamentom. Ženski sport je specifičan, svako opuštanje može da bude kažnjeno, osetili smo to na sopstvenoj koži baš protiv Juniora prošle sezone. Nisu oni uopšte loša ekipa, igračice poput Nine Ribičić, naše nekadašnje rukometašice, i Blanuše imaju sasvim dovoljno iskistva. Ako disciplina, stav, pristup budu prisutni, ja ne brinem za konačan ishod-istakao je popularni Beli pred duel sa ekipom u kojoj je najefikasnija rukometašica u prva dva kola bila Teodora Veličković, koja je ovog leta, taman kada je zakucala na vrata prvog tima Naise, prešla u redove Beograđanki.

Utakmica se igra u nedelju od 15 časova u dvorani “Slodes”, sudiće je Sekulić i Jovandić iz Pančeva. 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam