naisa

NAISA NA PUTU POVRATKA...





Rukometašice Naise pripremaju se da pokažu da je trenutno mesto na tabeli samo slabost koja prolazi. Dolaskom trenera Slavka Krnjajca, na treninzima ekipe vidljiva je i nova energija. Žestoko se radi, a novi strateg Naise izuzetno je zadovoljan zalaganjem igračica.

 

Voleo bi Slavko Krnjajac da je malo više vremena za uigravanje i da ima više sparing partnera, ali se i ne žali. Ne žali se ni na činjenicu da Naisu u nastavku šampionata odmah čeka ekipa Bekamenta u Aranđelovcu. Ističe da bi bolje bilo da je neki laganiji protivnik, ali šta je tu je.

 

Optimista je da Naisa u nastavku šampionata može da bude ona svoja. Liga je ujednačena i sa par vezanih pobeda mogla bi i do gornjeg dela tabele.

Ambiciozna uprava kluba trudi se da obezbedi maksimalne uslove za rad, ali i da omogući neophodna igračka pojačanja.

Naisa se u pauzi šampionata izuzetno pojačala na bekovskoj pozicij. U Niš je stigla 24-ogodišnja Jelena Knežević. 184 cm visoki levi bek stigao je iz ekipe Mladosti iz Nove Pazove da nastavi rad sa dojučerašnjim trenerom. Odlikuje je izuzetna odbrana i razoran šut sa distance- upravo ono što je Naisi nedostajalo.

 

-Želela sam da nastavim saradnju sa trenerom Slavkom Krnjajcem. Zaista sam naišla na topa prijem od svih u Naisi i trudiću se da dam maksimalan doprinos da Naisa bude tu gde joj je po renomeu i mesto, u samom vrhu srpskog rukometa. Očekujem plasman u plej of i borbu za titulu-ističe nekadašnja igračica Mladosti, Radničkog (KG), Železničara, Napretka i Župe.

 

Prošla je mlađe reprezentativne selekcije i sa pravom se može reći da je Naisa dobila beka reprezentativnog formata.

Naisu očekuje brušenje forme kroz trening utakmice, kako bi spremna dočekala duel sa Bekamentom u Aranđelovcu.

 

 

 

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam