naisa

NAISA HRABRA U KRAGUJEVCU, ALI NEDOVOLJNO ZA POBEDU





Odigrala je Naisa prilično dobar meč u Kragujevcu, ali to nije bilo dovoljno za pobedu. Trijumfovala je ekipa Radničkog sa 30-28 (16-16).

Tokom većeg dela susreta viđena je borbena utakmica. Ekipe su se u prvom poluvremenu smenjivale u vođstvu, a egal rezultat u tom delu meča je možda i najpravedniji, 16-16.

U drugom delu utakmice, domaći tim je zaigrao agresivnije i u jednom trenutku imao i 4 gola prednosti, u 44.minutu, kada je bilo24-20 za Radnički.

Pokušala je Naisa sve, a sa po 2 gola Tamare Simonović i Sanje Stamenković, stigla i na samo gol zaostatka. U 50. minutu bilo je 25-24 za domaćina, ali snage za preokret nije bilo.

Još jednom se pokazalo da Naisa ima kratku rotaciju, pa su igračice i ovaj meč napustile pognute glave.

Najefikasnija u Naisi bila je Sanja Stamenković, koja se 7 puta upisala u strelce, 6 golova je postigla Olivera Nikolić, a 5 Jelena Stojanović, koja je konačno pokazala da može da bude itekako efikasna.

Jesenji deo prvenstva je tako završen na 9. mestu, sa samo 7 osvojenih bodova. Što je ispod renomea Naise.

Prvenstvo će biti nastavljeno krajem januara, a protivnik Naise u 12. kolu biće ekipa Bekamenta.

 

 

Kragujevac.SPD „SBB hala Jezero“.

Sudije: Vladimir Vučić, Marko Obradović.

Sedmerci : Naisa 4 (4), Radnički 7 (5).

Isključenja: Naisa 16 minuta, Radnički 12 minuta.

ŽRK NAISA: Ivanović, Nedeljković, Đurović 3, M.Petković, J.Stojanović 5, Rajković, Milošević, Simonović 3, Nikolić 6, Mladenović, Milovanović 1, T.Petković, B.Stojanović, Stamenković 7, Mihajlović 3.

SPD RADNIČKI: Pojužina, Pidro, Milosavljević, Dragićević, Veličković 10, Vučićević, Inđić 8, K.Petrović 1, Rašković, Bjelak 1, Bogunović 7, Ranković, T.Petrović 3, Kostić, Ranković, Andrić.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam