naisa

Oba meča sa Makabijem u Nišu





Rukometašice Naise sjajno su počele takmičarsku sezonu. Protiv Kikinde u gostima i Bekamenta kod kuće ostvarile su veoma ubedljive pobede, od sedam, odnosno devet golova razlike, skrenule na sebe pažnju kompletne rukometne javnosti u Srbiji, kao ekipa koja ima potencijal da se ove sezone bori za najveće domete.

Nišlijke prvenstvo nastavljaju u nedelju, gostovanjem beogradskom Junioru, a bliži im se i nastup na međunarodnoj sceni. Važna vest stigla je iz Beča, sedišta Evropske rukometne federacije, koja je zvanično zakazala oba meča šesnaestine finala Čelendž kupa između Naise i Makabija-u Nišu. U skladu sa postignutim dogovorom dva kluba, predstavnici Srbije i Izraela u Čelendž kupu sastaće se 17. i 18. novembra, dakle u petak i subotu, od 18 časova, u hali Čair. Ovim su, svakako, značajno uvećane šanse naših rukometašica da se plasiraju u narednu rundu, a to bi značilo da bi 2018. godinu dočekale u Evropi, jer će se osmina finala igrati februara meseca. Podsetimo, ekipu Makabi Arazim Ramat gan od pre par meseci predvodi Marija Stefanović, nekadašnji kapiten Naise. 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam