naisa

NAISA PORAŽENA U BORU!





ŽORK Bor – ŽRK Naisa 29-24 (15-12)

 

Novim porazom u Arkus ligi Srbije, Naisa je skliznula na tabeli i sada se već nalazi u zoni ispadanja.

 

U 9.kolu uspešnija je bila ekipa Bora koja je slavila sa 29-24 (15-12). Da će bodovi ostati u Boru videlose već na početku susreta.

 

U 10.minutu bilo je već 4-1 za domaću ekipu, a u 23.minutu, Bor je imao 5 golova prednosti (13-8). Uspela je Naisa do poluvremena da samo umanji razliku (15-12), ali je to sve što  je gostujuća ekipa uspela da uradi.

 

Za preokret jednostavno nije bilo ni snage, jer se pokazalo da je klupa Naise „prekratka“. Najefikasnije U ekipi Naise  bile su Sanja Stamenković i Olivera Nikolić, koje su postigle po 7 golova, ali to je bilo nedovoljno da se porazi raspoložena ekipa Bora.

 

Na kraju, Bor je slavio sa 29-24, a Naisi preostaje da „pregrmi“ još dve utakmice do zimske pauze i zimskog prelaznog roka.

 

Naisa je trenutno u zoni ispadanja sa samo 5 bodova iz 8 utakmica.

 

U narednom kolu dočekuje ekipu Vojvodine, a ta utakmica igra se 12.decembra u 20 sati.

 

Nakon toga sledi  gostovanje Radničkom u Kragujevcu, pa  prvenstevna pauza do kraja januara.

 

 

 

 

Bor. Sala: SC „Bobana Momčilović“.

Gledalaca: 250. Sudije:Sando Kovačević Danijela, Jakovljević Dragana (Čačak).

Isključenja: Bor 4 minuta, Naisa 10 minuta.

Sedmerci: Bor 4 (2), Naisa 3 (2).

ŽRK NAISA: Ivanović, Nedeljković, B.Stojanović, T.Petković, Đurović 1, M.Petković, J.Stojanović 2, Rajković, Milošević, Simonović 3, Mladenović, Stamenković 7, Nikolić 7, Milovanović 3, Mihajlović 1.

ŽORK BOR: Ilić, Ristić, Dragoljubović, Lilić 5, Šerifi, Radović 2, D.Ilić 3, Arsenijević, Bogdanović 8, Petrović 4, Sujić 2, Jonović 2, Vujnović 1, Stanković, Marinović, Nikolić 2.

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam