naisa

JAGODINA SLAVILA U NIŠU!





Rukometašice Naise nisu uspele da iznenade apsolutnog favorita, ekipu Jagodine. Gošće su, u 8.kolu Arkus lige, ubedljivo slavile sa 29-21 (18-12).

 

Utakmica je, kako se ispostavilo, već bila rešena u 6.minutu, kada je na semaforu u Sali OŠ „Mika Antić“, stajalo- domaći 0, gosti 5!

 

Nije Naisa dobro otvorila meč i iskusniji tim iz Jagodine je to znao da iskoristi. Uspela je ekipa trenera Đorđa Teodorovića da se konsoliduje i sve ostalo je bilo sasvim solidno.

 

Na poluvremenu je bilo, 6 golova razlika za gošće.

 


Pokušala je Naisa da ugrozi to vođstvo, smanjila na 3 razlike, 18-21, sredinom drugog dela, ali više od toga, podmlađeni niški tim nije mogao. Za Naisu, zbog povrede, nisu nastupile kapitenka Olivera Nikolić i Teodora Petković, koja je teže povređena.

 

Trener Đorđe Teodorović u startnoj postavi dao je prostora mlađanoj Maši Rajković i ona je uspela da se upiše u strelce, baš kao i Mila Mladenović.

 

Najefikasnije u Naisi, sa po 6 golova bile su Nina Milovanović i Sanja Stamenković sa po 6 golova, dok je Tamara Simonović postigla 4.

 

Ugostujućoj ekipi Aneta Adžić je postigla 6 golova, a Nikoleta Pejović i Sara Gugač po 5 golova. Efikasna je bila i nekadašnja igračica Naise Srna Sukur, koja je igrala sa doziranom minutažom, ali se 3 puta upisala u strelce.

 

Jagodina je tako nastavila perfektan niz i sve osim šampionske titule u ovoj sezoni bilo bi pravo čudo.

 

Naisi, sa druge strane, predstoji grčevita borba za opstanak. Jagodina je, ipak, bila prejak protivnik.

 

U 9.kolu Naisa, narednog vikenda, gostuje ekipi Bora.

 

 

 

Niš, sala OŠ“Mika Antić“. Gledalaca:300.

Sudije: Vanja Antić, Jelena Jakovljević (Beograd).

Isključenja: Naisa 4 minuta, Jagodina 6 minuta.

Sedmerci: Naisa 1 (1), Jagodina 6 (5).

 

ŽRK NAISA: Ivanović, Nedeljković, B. Stojanović, T.Petković, Milošević, Đurović 2, Simonović 4, Mladenović 1, M.Petković, J.Stojanović, Stamenković 6 , Nikolić, Milovanović 6, Rajković 1, Mihajlović 1.

ŽORK JAGODINA: Đurašinović, Hlogjik, Radivojević, Adžić 6, Kojčić, Simatović 2, Pejović 5, Sukur 5, Gugač 5, Radević 3, Marković 2, Bojičić 3, Savić, Stojanović, Mitrović.

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam