naisa

NAISA PORAŽENA OD KIKINDE





Naisa je platila danak zbog dugog putovanja i dvomeča u EHF Evrokupu. Očekivanja su išla u tom pravcu da se prekine negativan rezultatski niz nakon tri vezane pobede, ali to se nije dogodilo.

Dok su imale snage, rukometašice Naise držale su konce utakmice u svojim rukama i u nekoliko navrata početkom i sredinom prvog poluvremena vodile i sa 6 golova razlike (7-1, 8-2). Na poluvremenu je bilo vrlo pristojnih 13-9 za Naisu.

U drugom delu je Kikinda dominirala, pa je već sredinom poluvremena, u 45.minutu bio potpuni egal, 17-17!

 Kako je utakmica odmicala, tako je Naisa, sa smanjenim rosterom, bez Ivanovićeve, Veljkovićeve, Miloševićeve, polako, ali sigurno gubila dah.

Tri minuta pre kraja Kikinda je minilano vodila 24-23, a u samom finišu domaće rukometašice imale su više umešnosti, snage i sreće, tako da su bodovi ostali u Banatu.

ŽORK Kikinda-ŽRK Naisa 26-24!

Kikinda, SC „Jezero“. Gledalaca: 220. Sudije: Spasoje Kolak (Kragujevac), Stanislav Milošević (Jagodina). Isključenja: Naisa 8 minuta, Kikinda 8 minuta. Sedmerci: Naisa 3 (3), Kikinda 5 (3).

ŽRK Naisa: Kosanović, Nedeljković, T.Petković,  Đurović,  Simonović 5, Mladenović, J.Stojanović 4, Stamenković 4, Nikolić 6, Rajković, Mihajlović 2, B.Stojanović, Milovanović 3.

ŽORK Kikinda: Balaban, Mihajlović, Aleksandra Čubrilo,Stepanović, Đukičin 4, Radaković 5, Erdeljan, Perović 3, Ana Čubrilo 3, Mitić 1, Latinović, Sivčev 3, Čočaj 5, Popadić, N.Čubrilo, Novakov 2.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam