naisa

NAISA SAVLADALA ŠAMPIONA!





Rukometašice Naise stigle su do velike pobede u domaćem šampionatu. Na gostujućem terenu u Inćiji savladan je aktuelni šampion Srbije, ekipa Železničara sa 25-23 (14-14).

Najavljivali su iz Naise bespoštednu borbu i povoljan rezultat, što se i ostvarilo. Iako su i na ovoj utakmici bile lišene pomoći nedovoljno oporavljene Jovane Veljković, rukometašice Naise, pokazale su da im je mesto u vrhu srpskog rukometa.

Praktično  je cela utakmica odigrana u egalu, igralo se gol za gol,  stim što je maksimalna prednost domaćina bila 1 gol, dok je Naisa imala u pojedinim momentima i 3 gola prednosti.

Na poluvremenu je bilo nerešeno, 14-14 i to je rezultat koji je obećavao, imajući u vidu odličnu fizičku pripremljenost ekipe iz Niša.

Osim minimalnog zaostatka na samom startu drugog dela, Naisa je držala rezultat pod kontrolom.

Golom Teodore Petković, u 43.minutu, Naisa po prvi put stiže do 3 gola prednosti, 19-16, ali daleko od toga da je utakmica bila rešena.

Vraćao se Železničar rezultatski, ali je u 56.minutu, kada je Jelena Đurović pogodila, slika već bila jasnija. Ponovo je Naisa imala 3 gola prednosti.

Do kraja susreta uspešna je bila kapitenka Olivera Nikolić iz sedmerca, a tačku na ovu utakmicu stavila je Nina Milovanović, za pobedu od 25-23 za Naisu i veliko slavlje ekipe iz Niša.

Četa trenera Đorđa Teodorovića tako je vezala drugu pobedu u šampionatu, a u narednom kolu, u ponedeljak, 10.oktobra, od 19,00 sati, u hali „Čair“ dočekuje ekipu Mladosti iz Nove Pazove.

 

 

Inćija, SC „Inćija“. Gledalaca: 100. Sudije: Dragana jakovljević, Danijela Sando Kovačević (Čačak). Isključenja: Železničar 8 minuta, Naisa 14 minuta. Sedmerci: Železničar 8 (5), Naisa 7 (6).

ŽRK NAISA: Kosanović, Ivanović, Nedeljković, B.Stojanović, T.Petković 3, Milošević, Đurović 2, Simonović 4, Mladenović, M.Petković, J.Stojanović, Stamenković 4, Nikolić 9, Milovanović 2, Mihajlović 1.

ŽRK ŽELEZNIČAR: Činku, Žak, Vasiljković, Čavrić 4, Tabak 9, Todorović, Zorić 2, Kovačić 1, Paunić 2, Otašević 1, Žakula, Živkov, Ignjatović 1, A.Jovanović 2, J.Jovanović 1, Tešić.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam