naisa

OSVOJEN BOD U PANČEVU!





Rukometašice Naise stigle su do prvog boda u tekućem šampionatu. Na utakmici sa novajlijom u ligi, ekipom Pančeva, Naisa je nastupila znatno oslabljena. Zbog povreda, u timu nisu bile čak tri igračice iz prve postave – Sanja Stamenković, Jovana Veljković i Milica Mihajlović.

Međutim, iz tabora Nišlijki su i pored toga, najavljivali da će u Niš doći sa bodovima.

Nije Naisa dobro otvorila meč. Valentina Božinović kažnjavala je svaku grešku i najzaslužnija je što je ekipa Pančeva u nekoliko navrata imala i 5 golova prednosti. Bek Pančeva postigao je 13 golova do kraja meča, tačno polovinu svih golova svog tima!

Susret, po kretanju rezultata vrlo sličan premijernom meču u Čairu, kada je Bekament vodio i sa 7 golova razlike, a Naisa u finišu stizala rezultat.

Pokazalo se na tom susretu da je zaostatak od 7 golova previsok, ali 5 golova u minusu protiv Pančeva – bilo je dostižno.

Na 10 minuta pre kraja Naisa prilazi samo na gol zaostatka. Tada odgovornost preuzimaju Olivera Nikolić i Tamara Simonović i sa po 2 gola dovode Naisu do nerešenog ishoda i prvog boda u tekućem šampionatu.

Pokazala je Naisa karakter, jer je uspela da se vrati iz velikog zaostatka, ali je tim Đorđa Teodorovića pokazao da je i odlično fizički pripremljen.

Utisak je, baš kao i protiv ekipe Bekamenta, da bi tim iz Niša stigao do celog plena da je utakmica potrajala još koji minut.

U narednom kolu, Naisa dočekuje ekipu Medicinara.

Pančevo, Hala sportova „Strelište“. Gledalaca 150. Sudije: Vanja Antić, Jelena Jakovljević (Beograd). Isključenja: Pančevo 8 minuta, Naisa 14 minuta. Sedmerci: Pančevo 6 (5), Naisa 7 (6).

ŽRK NAISA: Kosanović, Ivanović, Nedeljković, T.Petković 1, Milošević 2, Đurović 4, Simonović 7, Mladenović, M.Petković, Stojanović 2, Nikolić 4, Rajković, B.Stojanović, Milanović 6.

ŽRK PANČEVO: Maksić, Vranić, Marković 3, Stanišković 2, Božinović 13, Rogulja, Markagić 2, Stanojević, Grujić 3, Veličković 1, Čučak, Brkić, Jambrušić, Perović 2, Kepčija.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam