naisa

NAISA DIŽE FIZIČKU SPREMU!





Rukometašice Naise rade punom parom. Stručni štab predvodjen novim trenerom Djordjem Teodorovićem izuzetno je zadovoljan zalaganjem na treninzima.

- U odnosu na početak priprema  fizička sprema je na znatno višem nivou. Devojke sve zamisli sprovode bez pogovora i moram da ih pohvalim za požrtvovanost u radu-ističe Teodorović.

Ono što sledi su provere na terenu. Dogovorene su i prve pripremne utakmice, pa će prvi test ekipa Naise imati već u subotu kada se u hali „Čair“ sastaje sa ekipom Toplilčanina iz Prokuplja.

Nakon toga predvidjena je provera protiv ekipe Mladosti u Novoj Pazovi, a onda početkom septembra i duel sa Radničkim iz Kragujevca.

Stručni štab želi da do početka sezone ugovori još jednu pripremnu u takmicu.

-Tek nakon prvih utakmica videćemo čime raspolažemo i na kojim pozicijama bi trebalo da pojačamo konkurenciju-dodaje strateg Nišlijki.

Superliga za žene startuje 10.septembra, a rukometašice Naise biće u narednoj sezoni jedan od retkih niških kolektiva u loptačkim sportovima koji će svoj grad predstavljati u elitnom rangu takmičenja.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam