naisa

NAISA HVATA ZALET ZA ZAVRŠNICU





Naisa je ostvarila zacrtano. Stigla je do pobede protiv ekipe Beograda, bez Sanje Stamenković koja se oporavlja od povrede, ali i bez prevelikog trošenja ključnih igračica.

Naisa je u meč ušla nadahnuto i raznovrsnom igrom brzo stigla do 6 golova prednosti, 8-2 u 8.minutu, što se ispostavilo I kao razlika na kraju susreta 33-27.

Jelena Terzić je pokazala svoju snagu, a Jovana Veljković lucidnost u proigravanju pivota.

 Lepa i dopadljiva igra je viđena u prvom delu, uz sigurno vođstvo tima iz Niša sa 19-15.

Početkom drugog dela došlo je do opuštanja u domaćem sastavu, tako da ekipa Beograda, u 38.minutu stiže na samo gol zaostatka, 20-21.

U tim trenucima Naisa nije imala ni sreće, jer je u čak pet navrata, umesto mreže, pogođen okvir gola.

Trener Živojin Maksić uzima tajm aut, nakon koga Naisa dodaje gas I stiže do rutinske pobede od 33-27.

Utisak je da je Naisa podigla i fizičku spremu I nivo igre. Kapitenka Olivera Nikolić, koja je proglašena za igračicu utakmice i Milica Mihajlović, bile su  najefikasnije u domaćem timu sa 8, odnosno  7 golova, dok je dojučerašnji bek Naise, Anja Belić bila najefikasnija u gostujućem timu sa 8 golova.

U narednom kolu Naisa gostuje ekipi Železničara i biće jača za jednu od najboljih  igračica ove sezone -Sanju Stamenković.

 

 

 

 

 

 

Niš. Hala Čair. Gledalaca 250. Sudije: Dušan Cvetković, Igor Nikolić (Leskovac). Isključenja: Naisa 4 minuta, Beograd 4 minuta. Sedmerci:  Naisa 2 (1), Beograd 5 (5).

ŽRK NAISA:  Kosanović 14 odbrana, Ivanović 3 odbrane, Terzić , T.Petković 3, Simonović , Đurović 3, Veljković 3, Dala, Stojanović 2, T.Petković 2, Milošević 1, Mladenović, Nikolić 8, Rajković, Mihajlović 7, Milovanović.

RK BEOGRAD: Mirković 7 odbrana, Stojiljković 2 odbrane, Milivojević 2, Drobnjaković, Nađ 2, Belić 8, Mitrović 1, Lazarević 3, Božinović, Sabo, Novakov 3, Mitrović, Janković 3, Aleksić 1, Pre



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam