naisa

SOLIDAN NASTUP U JAGODINI





Poražena je Naisa u Jagodini, u svakom poluvremenu po 13-11, tako da je utakmica završena rezultatom 26-22 za domaći tim.

 

Ruku na srce, Naisa nije previše ni očekivala od ove utakmice imajući u vidu da je na noge šampionu otputovala možda i bez ponajbolje igračice ove godine Sanje Stamenković.

 

Imao je trener Naise Živojin Maksić priliku da pruži šansu i igračicama sa manjom minutažom, a povratnica u Naisu, Teodora Petković, to je, pogotovo u drugom delu, znalački iskoristila.

 

Bila je izuzetno efikasna, postigla 6 golova i pokazala da za nju itekako  ima mesta u rotaciji.

 

Naisa je loše otvorila meč i već posle 4 minuta bila 3 gola u zaostatku.

 

Usledio je onda period dobre igre Naise, pa najviđe zahvaljujući Jeleni Terzić, tim iz Niša sredinom prvog dela stiže do izjednačenja, 8-8.

 

Jagodina dodaje gas i na odmor se odlazi sa 13-11 za domaći tim.

 

U drugom delu je šampion imao i 6 golova razlike, ali je meč završen sa podnošljivih 26-22 za Jagodinu.

 

Pored pomenutih Teodore Petković i Jelene Terzić dobra je na golu bila i Kosanovićeva, a standardna je bila i kapitenka Olivera Nikolić.

 

U narednom kolu Naisa se sastaje sa ekipom Beograda.

 

Jagodina. Sudije: Marko Sekulić, Vladimir Jovandić (Pančevo).

Isključenja: Jagodina 8 minuta, Naisa 8 minuta.

Sedmerci: Jagodina 5 (4), Naisa 6 (4).

ŽRK NAISA:  Kosanović 11 odbrana, Ivanović 3 odbrane, Terzić 5, T.Petković 1, Simonović 1, Đurović , Veljković 1, Dala, Stojanović 2, T.Petković 6, Milošević, Nikolić, Rajković, Mihajlović 2, Milovanović.

ŽORK JAGODINA: Kadović 10 odbrana, Kostić 3 odbrane, Petkovska, Adžić 4, Ćorović 1, Majkić 6, Pejović, Sukur 1, Nišavić 4, Gugač, Lovrić 2, Janjić 1, Bojičić 4, Stojanović, Gojković, Mitrović 3.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam